Skip to main content

PROACTIEVE ACCOUNTANT EN ADVISEUR (AA) (min. 28 uur p.w.)

Ben jij iemand die:

  • Het liefst achterover leunt tijdens werktijd,
  • Niet meer wil groeien,
  • Heerlijk alleen werkt zonder klanten te helpen,
  • De hele dag achter je laptop zit zonder contact met collega's?

Dan is dit niet de vacature voor jou!

Lees je toch verder?
Dan ben jij waarschijnlijk de perfecte match voor VIER.

Wij zoeken een:

Proactieve Accountant en Adviseur (AA)
Minimaal 28 uur

Je hebt een hart voor ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn (fiscale) vragen bij jou als AA aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. Bij onze klanten, voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf, gaat het om een veelheid van aspecten waarbij de fiscus ook een belangrijke rol speelt. Dat varieert van verantwoordelijkheid over een eigen klantenportefeuille, uitwerken complexe fiscale vraagstukken (zoals bedrijfsovernames, samenwerkingsverbanden, bedrijfsbeëindiging, juridische structuren en diverse privéaangelegenheden), signaleren van adviesmogelijkheden en het adviseren van klanten. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen.
Deze werkzaamheden doe je samen in een team van assisentent accountants waar je ook leiding aan zal gaan geven. Naast deze werkzaamheden hou je je ook bezig met acquisitie en praktijkontwikkeling.

Wat verwachten we van jou?
Bij VIER zoeken we iemand met een stralende glimlach, een teamspirit van heb ik jou daar, en de drive om samen voor goud te gaan. Woon je in de regio Amersfoort en ben je zo flexibel dat je een yogaleraar jaloers maakt? Betrokken en betrouwbaar, zodat we blind op je kunnen vertrouwen? Dan ben jij precies de persoon die wij zoeken!

Wat mag jij van ons verwachten?
Bij ons gezellige, huiselijke kantoor staan de deuren altijd open – behalve als je even ongestoord wilt werken. We zorgen voor een gezonde werk-privébalans en zijn flexibel om aan jouw wensen tegemoet te komen. Tenzij je een tropisch eiland op kosten van VIER wilt laten aanleggen, natuurlijk. We streven ernaar dat je zo min mogelijk hoeft over te werken, al kunnen we niet beloven dat het nooit zal gebeuren.

VIER accountants en belastingadviseurs
Bij VIER kom je werken in een professioneel team van circa 20 medewerkers. Wij trekken samen met klanten op en denken actief mee op het gebied van ondernemerschap, administratie en financiën. Kijk op onze website om te zien waar VIER nog meer voor staat.

Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie per mail naar VIER, ter attentie van Pieter van den Hengel: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je een vraag over deze functie neem dan contact met ons op.